Loading...
Menu

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Juventus Soccer Schools

 

Αποκλειστική συνεργασία με το Κολέγιο Ανατόλια για τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από το Σεπτέμβριο του 2012 η περίφημη Ακαδημία Ποδοσφαίρου της JuventusSoccerSchools (JSS) της μεγάλης ομάδας του ιταλικού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου Juventus.

 Η Ακαδημία Juventus Soccer Schools (JSS) είναι η μοναδική σχολή ποδοσφαίρου στην Ευρώπη που έχει το δικό της μοντέλο διδασκαλίας, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα στην Ευρώπη και έχει συγκροτηθεί με αυστηρές επιστημονικές προδιαγραφές, ενώ παράλληλα αποσκοπεί στη φυσική και προσωπική ανάπτυξη του κάθε παιδιού.

 Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου JSS απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 έως 16 ετών και η Juventus Soccer Schools πρόκρινε το Κολλέγιο Ανατόλια ως τον πλέον κατάλληλο χώρο για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος: τα δύο υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου του Ανατόλια, το πλούσιο ιστορικό του σχολείου σε αθλητικές διακρίσεις και δραστηριότητες, και κυρίως η έμφαση που δίνει στον αθλητισμό – ως αναπόσπαστο κομμάτι της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των μαθητών- κατέστησαν το σχολείο της Θεσσαλονίκης ιδανικό συνεργάτη της JSS.  

 Το JSS πραγματοποιείται στο Κολλέγιο Ανατόλια με τη συνεργασία των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα Γείτονα στην Αθήνα.

 Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.anatolia.edu.gr/Juventus

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead